Deze netflix series moet iedereen gezien hebben

Dit is een gastblog, geschreven door TechWarn.com

 

De herfst komt er weer aan. Dat betekent dat de blaadjes weer onder onze schoenen knisperen, de natuur adembenemend mooi is, de herfstdecoratie weer uit de kast kan worden getrokken én dat we een goed excuus hebben om lekker binnen te blijven. En wat is er nou beter dan een heleboel series bingewatchen? Vandaag deel ik 3 series die iedereen gezien moet hebben.

 

Stranger Things

Het derde seizoen van de Amerikaanse tv-serie Stranger Things werd eerder dit jaar op Netflix’s streaming service uitgebracht en seizoen 4 komt er binnenkort aan. De serie gaat speelt zich af in het dorpje Hawkins. Het begint allemaal met de mysterieuze verdwijning van Will Byers. Wanneer zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin hem proberen te vinden, komen ze een meisje tegen dat psychokinetische krachten heeft: Eleven. Met z’n vieren ontdekken ze wat er daadwerkelijk aan de hand is. Het derde seizoen van de serie borduurt verder op dit verhaal en is zeker een must-see!

Black Mirror

Voor iedereen die graag aan het denken wordt gezet is Black Mirror de perfecte serie. Elke aflevering in de serie heeft een eigen verhaallijn en unieke cast, waaronder Jodie Whittaker, Daniel Kaluuya, Jon Hamm en Bryce Dallas. Het algemene thema van de serie is de invloed van technologie op ons leven en hoe dit zich in de toekomst verder zou kunnen ontwikkelen.

La Casa de Papel

La Casa de Papel is nog zo’n serie die op de to-watch list moet staan. De spaanse serie gaat over een groep van acht specialisten dat de grootste overval in de Spaanse geschiedenis doet. Hun doel is om de Koninklijke Munt van Spanje binnen te dringen. Daar willen zij 2.4 miljard euro aan bankbiljetten drukken en zo snel mogelijk het gebouw verlaten. Seizoen 3 van de serie werd eerder deze zomer uitgebracht en is zeker het kijken waard!

Series uit het buitenland streamen

Misschien heb je wel eens van mede-filmfans gehoord dat ze andere films en series kijken dan die op de Nederlandse Netflix te vinden zijn en heb je je misschien wel eens afgevraagd hoe dat kan. Graag delen we vandaag het geheim! Het bekijken van films en series uit andere landen kan namelijk door middel van een VPN-verbinding. Door middel van een VPN kun je namelijk anoniem gebruik maken van het internet en gebruik maken van servers in andere landen. Hierdoor kun je censuur omzeilen, doen alsof je in Verenigde Staten bent en dus series als The Office USA bekijken!

Een gedachte over “Deze netflix series moet iedereen gezien hebben

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.