(Verjaardags)Pizza in maart

Op 15 maart 2020 at ik pizza. Dat weet ik nog omdat B. toen zijn verjaardag vierde. Dan haalt hij altijd pizza. Of zoals ik het noem, verjaardagspizza. De horeca moest van de overheid wel vroeg zijn deuren sluiten, dus hebben we die pizza’s snel nog moeten halen. Ik had een vegetarische pizza, met spinazie en tomatensaus.

Tijdens het eten keken we een film. Daarna speelden we nog op de Wii (B. had spelletjes gekregen van B.M. en J.) en dronken van de zelfgebrouwen bieren die R. had meegenomen. De lege pizzadozen stonden opgestapeld op de tafel. Als onze eigen kleine Toren van Pisa. Maar dan minder scheef.

Later die avond hingen wij op de bank, genietend van een aangename alcoholroes. Uiteindelijk stond B. op om de pizzadozen weg te gooien. R. stopte de lege bierflesjes in zijn tas. Die flesjes kon hij thuis schoonmaken en opnieuw gebruiken. We deden nog één biertje en hadden het over de vroeg gesloten horeca en hoeveel mazzel wij hadden gehad met de pizza’s.

Wel jammer dat wij drie jaar moesten wachten voor de volgende verjaardagspizza.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.