De obsessie van De Filmjunk: Leonardo DiCaprio

Waarom nu deze obsessie?

Leonardo DiCaprio is (weer) in het nieuws. Hij heeft namelijk zijn relatie met model Camila Morrone verbroken. Een typisch gevalletje “da’s spijtig. Zullen we maar weer doorgaan met leven?”. Alleen is de reden achter breuk wel een tikje dubieus. Morrone zou namelijk vijfentwintig zijn geworden. En dus te oud voor DiCaprio.

Waarom Leonardo DiCaprio?

Het klinkt als de zoveelste roddel uit de geruchtenmachine, wie verder kijkt stuit toch op een merkwaardig patroon in DiCaprio’s liefdesleven. Hij zou een voorkeur hebben voor vrouwen in de leeftijdscategorie van begin tot midden twintig. Als ze de vijfentwintig aantikken zoekt DiCaprio naar het volgende meisje. Er wordt al gegrapt over de infameuze “club van 25”, de verzameling veroveringen die de acteur naderhand heeft gedumpt. Het levert de nodige persaandacht op, ik vraag mij af of de vrouwen daar zelf op zitten te wachten.

Ik moet hier wel bij opmerken dat bovenstaande informatie staat beschreven in een opiniestuk van Elle. Met andere woorden, het is eerder een mening die ondersteund wordt door argumenten, in plaats van een neutraal informatief stuk waar de lezer zelf zijn of haar conclusies uit kan trekken. Laat ik evenmin vergeten dat meer kerels van middelbare leeftijd graag een groen blaadje eten. Tygo Gernandt heeft ook een veel jongere vriendin en daar hoor ik dan weer niemand over.

Volgens de nieuwste geruchten heeft DiCaprio’s vrijgezellenstatus niet zo lang geduurd. Het nieuwste meisje is een model genaamd Maria Beregova. Jonger dan vijfentwintig. Als DiCaprio haar loslaat op haar vijfentwintigste verjaardag, zal de club een lid rijker zijn. Toeval of niet, het laat een ranzige smaak achter. DiCaprio mag dan gezien worden als een fantastisch acteur (persoonlijk vind ik Christian Bale beter) en iedereen moet gewoon zijn leven kunnen leiden, toch zorgt dit gedrag in mijn ogen voor een stevige vlek op zijn reputatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.