Voet

Het is mij gelukt heelhuids thuis aan te komen. Mijn voet, die intussen is omwikkeld door een kompres, jammert nog na. Hij is gelukkig niet verder opgezwollen, echt mobiel ben ik niet. Ik ben dankzij een mug ook zo lek als een mandje, met name mijn rug vertoont een indrukwekkende verzameling aan witte bultjes. Deze trip naar Gent is het allemaal waard geweest. Ik heb leuke mensen ontmoet, een handtekening gescoord en ben wat DVDs rijker. 

Ik schat in dat ik dezer dagen niet zo heel ver ga komen. Ach, ik wilde mij toch zoveel mogelijk concentreren op FilmBekeken. Niet alleen wat betreft inhoud, ook het uiterlijk moet worden aangepakt. Ik heb al wat ideeën, nu moeten ze alleen nog worden uitgewerkt. 

En bedankt iedereen die mij een berichtje stuurde omtrent mijn voet. Hij zit er nog, dat is het belangrijkste. Alleen lopen gaat erg lastig. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

2 gedachten over “Voet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.