Laatste schrijfles

En dat was de laatste schrijfles van het tweede jaar. Over zo’n twee weken mag ik mijn eindwerk inleveren, dus dat wordt nog eventjes knallen. Ik moet even kijken hoe ik dit ga combineren met FilmBekeken. Het kan zijn dat ik het voor die twee weken even laat liggen, of dat ik in plaats van recensies HandPinda’s of andersoortige stukken publiceer. Na drie juni krijgt het weer mijn onverdeelde aandacht en ga ik ernaar streven mijn eerste doel te halen: honderd recensies. Ik ben er bijna. Voor mijn honderdste recensie ga ik wel iets speciaals doen, maar daar gaan jullie nog wel achterkomen. Na de honderdste schrijf ik uiteraard vrolijk door en wie weet hoeveel recensies hier nog geplaatst gaan worden. Veel, dat is wel de bedoeling. Voor nu moet ik eventjes de prioriteiten herschikken, wat dus betekent dat FilmBekeken tijdelijk op nummer twee komt, in plaats van een gedeelde eerste plek.

2 gedachten over “Laatste schrijfles

  1. Zeker belangrijk om je prioriteiten goed te leggen. Nice dat je al bijna bij de 100 zit! Ik zat in 2015 op de 1000, weet niet hoeveel het er inmiddels zijn 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.