Regels

In februari kwam ik met het idee een site te starten, getiteld “FilmBekeken”. Een site over één van mijn liefdes die dringend weer aandacht moest hebben: film. In het verleden heb ik al blogs en sites gehad, dit keer wil ik het goed aanpakken. Ik heb van mijn fouten geleerd (tenminste, dat is wel de bedoeling) en daarom heb ik wat regels voor mijzelf opgesteld.

1. Blijf gefocust

Er zijn erg veel dingen die ik leuk vind. Boeken. Muziek. Films. Over al die zaken wil ik wel wat vertellen en dat deed ik voorheen ook, met als resultaat dat ik verzoop ik de mogelijkheden. Nu blijft het geconcentreerd op film. Tuurlijk, ik kan in de toekomst wel wat flexibeler worden, misschien dat ik eens een serie gaat recenseren, maar het moet met film te maken blijven hebben. Ik hou het simpel, is wat ik wil zeggen.

2. Blijf volhouden

Ik was geneigd om bij tegenslagen het op te geven. Maar het hoort nu eenmaal bij dat je hobbels op het pad tegenkomt. Dit keer wil ik doorzetten en niet bij het minste of geringste de handdoek in de ring gooien. 

3. Wees geduldig

De lastigste. De innerlijke controlfreak schreeuwt dat het allemaal nu moet gebeuren, dat die duizenden bezoekers nu en masse naar mijn site moeten komen en alles moeten gaan lezen. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Geen enkele stad trouwens. Je bouwt niet eens een dorp in één dag.

Hier ga ik het mee doen. En ervoor zorgen dat FilmBekeken groots wordt. Dat lijkt mij een mooi doel.

4 gedachten over “Regels

  1. Zet hem op. Het belangrijkste vergeet je misschien nog wel en dat is dat je het leuk vindt om te doen. Als jij het leuk vindt en blijft vinden dan komen de bezoekers vanzelf wel. En het is heel herkenbaar hoor wat je schrijft. We willen natuurlijk allemaal wel die duizenden lezers, maar dat is toch wel lastig met een inmiddels ontelbaar aantal filmblogs en -vlogs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.